WwW.ParajsaChat.Com

Ketu keni nje panorame komplete per te gjitha komandat e nevojshme ne Conference Room 2.1 & Conference Room 3.0 !

 

New! Komandat e reja te Conference Room 3.0!

 

Ketu do te gjeni te gjitha komandat e Conference Room 2.1 per sa i perket ChanServ,  NickServ dhe MemoServ.  
Ketu do te gjeni te gjitha Modet e Kanalit ( CMode), te shpjeguara si per IRCop dhe per ChanOp.
Ketu keni te gjitha Modet e Userit (UMode) per te ruajtur veten tuaj nga problemet e IRC .
Ketu do te gjeni te gjitha Komandat e Reja ne Conference Room 3.0  dhe ndryshimet me Conference Room 2.1 ,
 

HOME

 
Powered by LuXor   CopyLeft ParajsaChat.Com.

Keto komanda mund te meren dhe te behen copy paste neper faqe te tjera. E vetmja  gje qe ju kerkoj eshte te beni te njohur qe jane mare nga ParajsaChat.com , duke shtuar ne fund :

Fuqizuar nga: ParajsaChat.Com