Projekti ParajsaChat.Com

 

 

 

Pershendetje te dashur vizitor, vendosem te hapnim kete Web-Site per tu dhene mundesine te gjithe Shqipetarve anembane botes te bisedojne lirshem dhe ne menyre te kendshme midis tyre . Kjo eshte faqja e pare Shqipetare ku do t'ju jepet mundesia te zgjidhni ne cilin server te lidheni per te biseduar, ose nese deshironi mund te futeni ne te gjithe serverat Shqipetar njekohesisht. Gjithashtu do te publikojme ketu per utentet tane, qe perdorin mIRC te gjitha komandat e nevojshme per IRC. Kjo faqe do t’ju japi mundesine te shihni Live te gjitha televizionet Shqiptare nepermjet internetit, dhe te degjoni Radiot Shqiptare online. Gjithashtu do te keni mundesine te lexoni Shtypin Shqipetar, ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni dhe Diaspore. Ne kete menyre do te jeni gjithmon te lidhur pas atdheut dhe do te dini c’do ngjarje te re.

 

Kush Jemi

Ndertuesi dhe financiuesi kesaj faqe jam une qe po ju shkruaj, ne chat me gjeni me pseudonimin " LuXor " ose " SuperFigo " . Por arritjet e kesaj faqe ndahen  me shume shoke dhe shoqe qe me kan ndihmuar, te cilet i falenderoj per š'do gje. Ne vazhdim po vešoj  dhe falenderoj disa prej tyre te cilet kan dhene nje kontribut  te vešant :

Samueli , ne chat njihet me pseudonimin " CaSaNoVa "                                                                        Salvator , ne chat perdor te njejtin pseudonim " Salvator "                                                                               Flori , ne chat njihet me pseudonimin " The_AnSwEr "                                                                                Mondi , ne chat njihet me pseudonimin " EMILJO "

Gjithashtu falenderoj edhe  gjithe webmasterat e faqeve partnere, faqet e tyre i gjeni tek index.

 

Ju Faleminderit qe zgjodhet kete faqe,

Stafi ParajsaChat.com

                                                                                  HOME